Recruitment Facility is een full-service bureau in de wereld van mens en werk. Ons uitgebreide pakt van werving & selectie, bemiddeling, detachering en uitzenden biedt onze opdrachtgevers flexibele en kwalitatieve arbeidsoplossingen, door heel Nederland en in elke branche!

Recruitment Facility gaat voor kwaliteit en heeft een pro-actieve houding. Dit wordt door onze opdrachtgevers zeer gewaardeerd, hetgeen resulteert in een langdurige en intensieve samenwerking. 

Wij gaan verder dan alleen uitzenden van mensen. Wij bieden onze werkzoekenden aan in verschillende flexvormen. Zo kunnen wij altijd een oplossing bieden op uw vraag!

Onze specialisme
- Al onze opdrachten worden behandeld als maatwerk
- Persoonlijke aandacht is een van onze kernwaarden
- Uw gegevens zijn vertrouwelijk
- Verassende lage tarieven
- 24/7 dienstverlening

Het uiteindelijke doel: “de perfecte match”, voor zowel opdrachtgever als de kandidaat.

Visie 
Het actief bemiddelen en zorgdragen voor concrete plannen die leiden tot de perfecte match en enthousiasme van opdrachtgever en werknemer. 

Missie
Wij werven en selecteren voor u de perfecte werknemer en zijn ervan overtuigd dat we voor u de gewenste vooruitgang kunnen bewerkstelligen. Recruitment Facility gaat met haar uitzendkrachten op een wettelijke en sociaal verantwoorde manier om en zorgt zo voor continuïteit in de arbeidsrelatie. Wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. U staat bij ons altijd centraal. 

Medewerkers en hun specifieke kennis zijn het (menselijk) kapitaal van de onderneming

 

Alle rechten voorbehouden © 2013 Recruitment Facility